65445de2ud

Dodávka stroja na výrobu PET syntetických vlasových vlákien 20201119

Hoci celosvetová ekonomika nie je v dôsledku Covid-2019 dobrá, spoločnosť Qingdao Zhuoya dostáva dobré nové objednávky z domáceho aj zahraničného trhu.

Dňa 19. novembra 2020 zabezpečujeme dodávku jedného kompletuLinka strojov na vytláčanie syntetických vlasových vlákien PET pre jedného domáceho klienta. PET syntetické vlasové vlákno môže byť spracované do rôznych štýlov parochne podľa potrieb trhu. Pre kvalitnú výrobu parochní potrebuje vysokokvalitné PET syntetické vlasové vlákno. Výrobná linka PET syntetických vlasových vlákien dodávaná spoločnosťou Qingdao Zhuoya Machinery vyrába vysoko kvalitné syntetické ľudské vlasové vlákno s profesionálnou technológiou. Je vítaný zákazníkmi na celom svete, najmä na čínskom trhu, na africkom trhu atď.

WeChat picture_20201119091022_copy

Qingdao Zhuoya Machinery poskytuje komplexnú službu pre projekt výrobnej linky PET syntetických vlasových vlákien. Od samého začiatku prijatia dopytu zákazníkov budeme so zákazníkmi podrobne diskutovať o priemere vlasového vlákna, produktivite, rozmere strojovej linky atď. Po predpredajnom servise začneme vyrábať stroje a informujeme zákazníka, aby nás navštívil a pred dodaním skontrolujte ladenie strojovej linky. Keď zákazníci dostanú strojovú linku, zabezpečíme inžinierov do továrne a naučíme inštaláciu, uvedenie do prevádzky kompletnej strojovej linky s kvalitným vlasovým vláknom. Náš inžinier tiež vyškolí pracovníkov pre zákazníkov, kým nebudú môcť hladko prevádzkovať výrobnú linku.

Aplikácia

Okrem výrobnej linky PET syntetických vlasových vlákien dodáva Qingdao Zhuoya na trh aj stroj na vytláčanie syntetických ľudských vlasových vlákien PP. PP umelé vlasové vlákno je tiež populárne, ktoré bude spracované do rôznych druhov vlasových štýlov, ako je zapletanie vlasov, kučeravé vlasy atď. Doteraz máme veľa klientov v Číne a Afrike, ktorí vlastnia niekoľko výrobných liniek, z ktorých každá uspokojí veľký dopyt po parochniach. exportné podnikanie. Každý mesiac sa vyvezie obrovské množstvo kontajnerov parochní do celého sveta, najmä do Afriky atď. Vzhľadom na veľký dopyt po parochniach vo svete je vítaná aj naša výrobná linka na výrobu plastových syntetických vlasových vlákien.


Čas odoslania: 19. novembra 2020

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju