65445de2ud
Leave Your Message

Qingming Festival Holiday i le 2024

2024-04-07

Qingming Festival, lea e taʻua foi o le Qingming Festival, o se tausamiga faʻapitoa i Saina ma taua faʻaleaganuʻu ma talafaasolopito taua. O le Aso Salu Tuugamau e paʻu i le aso 15 pe a uma le Spring Equinox, e masani lava ia Aperila 4 poʻo 5. O se tausamiga mo aiga e tapuai ai i o latou tuaa ma faʻaaloalo i o latou aiga ua maliliu. I le 2024 tausaga, e amata mai ia Aperila 3rdi le 5th . Qingdao zhuoya masini o le a na o le tasi le aso malolo ona o le tele o poloaiga faanatinati gaosiga. O lea ua i ai a matou laina masini 3 ua sauni mo le uta e aofia aipalasitika synthethic lauulu filament laina gaosiga,palasitika salu pulumu bristle laina gaosiga . Ma o loʻo iai pea laina masini 5 o loʻo faʻatali mo le gaosiga.

asd (1).png

I le taimi o le Qingming Festival, e asiasi atu ai tagata i tuugamau o o latou tuaa e salu o latou tuugamau, ofo atu meaʻai, faamū mea manogi, ma fai taulaga e faaalia ai le faaaloalo. O se tu masani lea e mauaa i le aganuu a Saina ma e atagia ai le taua o le amioatua ma le sootaga i le va o e ola ma e ua oti.


O le aso malolo o se avanoa foi mo tagata e fiafia ai i fafo ma talisapaia le matagofie o le natura ao fuga mai i le tautotogo. O le tele o aiga e faʻaaogaina lenei avanoa e o ai i tafaoga, faʻalele kite, ma fiafia i gaioiga masani o le inu lauti lanumeamata ma 'ai keke Qingming.

asd (2).png

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi, o le tu masani o le saluina o tuugamau ua faaauau pea ona atiina ae. Ua aliaʻe faʻamaumauga faʻamanatu i luga ole laiga, faʻatagaina tagata e faʻanoanoa o latou tuaa. O lenei metotia faaonaponei ua saunia ai se auala mo i latou e le mafai ona asiasi atu i le tuugamau e auai i le faamamaluina o e pele ia i latou.


Qingming Festival e le gata o se tausamiga e manatua ai le taimi ua tuanaʻi, ae faʻaalia foi le faʻafouina o le olaga ma le taunuu mai o le tautotogo. O tu ma aga masani e fesootaʻi ma aso malolo o loʻo atagia mai ai tu ma aga masani a le aiga, faʻaaloalo i toeaina ma le fesoʻotaʻiga o augatupulaga.


I le avea ai o se tausamiga faapitoa i Saina, Tomb-Sweeping Day e ofoina atu i tagata se vaaiga i le tamaoaiga o measina faaleaganuu ma tu ma aga a Saina. E faamanatu atu ai i tagata le taua o le teufatuina ma le faasaoina o tu ma aga a tuaa a o opogi le matagofie o le natura ma suiga o vaitau. Pe o tu ma aga masani poʻo faʻaonaponei faʻaonaponei, o le Qingming Festival o loʻo umia pea se nofoaga faʻapitoa i loto o tagata Saina, e fatuina ai se lagona o le lotogatasi ma le faʻaauau i le va o le taimi ua tuanai, taimi nei ma le lumanaʻi.